Despre noi

Despre noi

Firma CNZ DELUXE CONSTRUCT ofera servicii de : constructii , renovari , instalatii sanitare , instalatii electrice , mutare mobila , impachetare / despachetare si transport .

Telefon : 0745700800

1. Constructii

Ai un teren si vrei sa iti faci o casa ? Noi suntem aici pentru tine , ne trimiti proiectul casei si vei primii pe mail un deviz cu pretul manoperei si a materialelor . Daca alegi sa construiesti casa cu noi devizul este gratuit .

 

2. Renovari

Te-ai plictisit de vopseaua din dormitor sau vrei ceva mai nou ? Ca ai o camera de renovat si nu toata casa nu este o problema pentru noi , venim sa ti-o facem . Nu trebuie decat sa ne trimiti un mail cu dimensiunile aproximative pentru a iti putea face devizul , iti trimitem pretul aproximativ si daca este in regula o echipa va veni la tine pentru masuratori exacte si semnarea contractului .

 

3. Instalatii sanitare

Daca iti curge chiuveta , ti sa spart o teava sau ai de montat o cabina de dus noi suntem aici pentru tine .

 

4. Instalatii electrice

Ai de facut o instalatie electrica sau de schimbat un bec ? Nici o problema , avem o echipa pregatita special pentru asta

 

5. Mutare mobila

Cu noi mobila ta ajunge in siguranta la noua locatie , poti alege sa iti mutam mobila la o alta locatie sau te putem scapa de ea in caz ca este veche si nu iti mai trebuie

 

6. Impachetare / despachetare

Daca ai multe lucruri de impachetat si nu ai timpul necesar avem oameni pregatiti pentru asta . In momentul in care vrei sa te muti sau sa iti renovezi casa trebuie sa iti strangi lucrurile iar noi te putem ajuta cu impachetatul lor in cutii ( venim noi cu cutiile ) .

 

7. Transport

Ca este vorba de transport mobilier sau moloz suntem aici pentru tine .

 

Stim cat este de greu atunci cand vrei sa iti construiesti ceva pentru ca sunt multe lucruri de facut iar noi am trecut prin asta si am hotarat sa oferim servicii complete pentru a iti usura munca si timpul , cu noi nu mai este nevoie sa iti cauti oameni pentru fiecare sarcina . Daca ai nevoie si de altceva ce nu este trecut pe lista nu este problema. Da-ne mail sau suna-ne si sigur vom rezolva .