Categories
Amenajari de lux

Ce trebuie sa stii inainte sa iti vopsesti peretii cu Stucco ?

Ce trebuie sa stii inainte sa iti vopsesti peretii cu Stucco ?


                Afla acum secretul unui perete de lux

Ce este Stucco Veneziano?

Stucco Veneziano este un stuc decorativ folosit inca din antichitate, dar care si-a dobandit notorietatea in Venezia secolului XIV.


In Italia, multe cladiri publice si private sunt construite in intregime din blocuri de marmura. Datorita acestui fapt inca ne mai bucuram de frumusetea si eleganta cu care au traversat veacurile.


Inainte sa iti vopsesti peretii cu Stucco acestia trebuiesc gletuiti, finisati si dati cu o mana de lavabila . In momentul in care echipa vine la lucrare acestia trebuie sa fie pregatiti altfel vopseaua nu va iesi cum trebuie .


De ce sa alegeti Stucco ?

Pentru ca este o vopsea foarte rezistenta, orice murdarie se sterge usor cu o carpa umeda .


Cui i se recomanda Stucco ?

Atat celor care vor sa dea casei un plus de eleganta cat si familiilor cu copii pentru ca cei mici au obiceiul sa mazgaleasca peretii si cu ajutorul acestei vopsele scapi de grija zugravitului an de an.

Daca sunteti din Bucuresti sau Ilfov putem trimite o echipa inainte care sa pregateasca locul dar acestea necesita costuri suplimentare .

Puteti sa stati linistiti cand vine vorba de vopsit peretii pentru ca nu o sa murdarim nimic. Tot ce este pe langa va fi izolat si acoperit cu folie de protectie . Putem face atat un perete cat si toata casa , totul depinde de alegerea clientului .

Ne poti contacta pe numarul nostru de telefon 0745700800, sau iti poti face o programare pe site .

Leave a Reply

Your email address will not be published.