Categories
Constructii cladiri si case

Ce trebuie sa stii cand construiesti un foisor ?

Ce trebuie sa stii cand construiesti un foisor ?
Ai hotarat ca in gradina ta s-ar potrivi perfect un foisor ? Ai de ales: poti angaja o firma de constructii care sa-ti elaboreze un proiect si sa-l realizeze, sau il poti construi singur.

In ce zona a gradinii este indicat sa plasam foisorul ?

foisor caramida
foisor caramida alba


Foisorul trebuie sa fie construit intr-o zona mai retrasa,nu este recomandat sa il amplasam langa poarta din cauza zgomotului stradal si a trecatorilor.Tine cont si de vecinii tai : nu construi foisorul prea aproape de gardul comun deoarece risti sa fi deranjat cu activitati gospodaresti chiar cand ai mai multa nevoie de liniste.
Daca vrei sa construiesti si un gratar tine cont de la inceput de asta ca nu vei putea dupaia sa muti foisorul . Ar mai fi important de specificat ca nu este bine sa fie nici prea departe de casa deoarece daca vrei sa iti instalezi frigider sau televizor vei avea nevoie de curent si cu cat casa este mai departe cu atat va fi mai dificil sa iti pui tot ce ai nevoie.

De ce materiale am nevoie la constructia unui foisor ?
Principalele materiale care iti trebuiesc sunt : caramida , lemn , fier si tabla pentru acoperis .

In cat timp pot face un foisor si de cati oameni este nevoie ?
Raspunsul la aceasta intrebare nu putem sa ti-l dam pentru ca depinde de cat de mare o sa fie foisorul si cum vrei sa fie . In poze aveti un model de foisor facut de noi intr-o saptamana si pentru constructia lui a fost nevoie de 5 persoane .

Succes la treaba si daca crezi ca nu te descurci sau daca te-ai blocat intr-un anumit punct ne poti suna la 0745700800 sau iti pot face programare aici

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.